Antrenament
Digital

Despre antrenamentul digital

Pasiunea mea pentru fitness a inceput in urma cu 14 ani , moment in care a pasit pentru prima data intr-o sala de fitness.

Mi-a placut din prima clipa , am continuat , iar rezultatele nu au intarziat sa apara . in acesti 14 ani mi-am dedicat o buna parte din timp fitness-ului , am incercat personal toate idetele existente si toate genurile de antrenament . In urma cu 8 ani am inceput sa pun bazele pe nutritie , cel mai important element cand vine vorba de fitness . Mi-a placut sa invat teoria , sa studiez sportivii de performanta si la final sa aplic pe mine ceea ce am invatat.
Am creat acest program cu scopul de a indruma persoanele care dores sa isi schimbe stitlul de viata si aspectul fizic.

Sistemul de antrenament proiectat pentru timpul tau

Era in care traim ne ofera din ce in ce mai putin timp pentru ingrijirea personala si sport. Ofer o solutie digitala cu care vei obtine rezultate 100% . Am petrecut 14 ani in lumea fitness-ului si am studiat si testat sute de diete , tipuri de alimentatie si antrenamente pe corpul meu .
In pachetul “Antrenament Digital” am pus doar cele mai eficiente exercitii alaturi de cele mai bune planuri alimentare pentru a obtine rezultate reale si sanatoase.

Antrenorul Digital contine : Alimentatie / Exercitii / Video-Tutoriale /

100 lei