Despre

PESTE 15 ANI DE EXPERIENȚĂ

\

Campion al Cupei României la Culturism și Fitness categoria Men's Physique

\

Legitimat la Federația Română de Culturism și Fitness

\

Peste 5.000 de oameni ajutați

\

Activitate în mediul online

\

Pasiunea mea pentru fitness a început în urmă cu 17 ani

100%

Un antrenament corect aduce rezultate spectaculoase

„Câștigător al Cupei României la culturism și fitness, Adrian Radu dezvăluie tainele unui trup armonios”

„Orăviţean la origini, Adrian Ştefan Radu îşi poate motiva clienţii de la sala de forţă şi prin propriul exemplu. Antrenor personal în Timişoara acesta a reuşit să obţină medalia de aur la categoria men’s physique din cadrul Cupei României la Culturism şi Fitness 2019.”

„Adrian Radu se bucură mult de aprecierea „elevilor” săi, clienţi sportivi sau oameni obişnuiţi care trec pragul sălii de la Hotel Continental, unde profesează în prezent. „Majoritatea clienţilor mei sunt oameni normali care vor un stil de viaţă sănătos, care, pe lângă faptul că schimbă estetic ceva la propriul corp, vor să se şi simtă bine. Încrederea, alimentaţia, psihicul e ajutat mult de sport. Mulţi lucrează la birou, au un mod de viaţă sedentar şi fitness-ul îi ajută foarte mult”, subliniază Radu.”

heynews.ro

INTERVIU cu adrian radu : „Ai grija de corpul tau, este locul in care vei trai toata viata”

„Adrian Radu se bucură mult de aprecierea „elevilor” săi, clienți sportivi sau oameni obișnuiți care trec pragul sălii de la Hotel Continental, unde profesează în prezent.”

„HeyNews.ro: Povestește-ne un pic despre tine și despre pasiunea ta pentru fitness / sport. Cum a început totul?

ADRIAN RADU: Salut! Mă numesc Adrian Radu și sunt din Timișoara. Sunt antrenor personal la sala din cadrul hotelului Continental și fondator al programului Online Coaching by Adrian Radu. Pasiunea mea pentru fitness a început în urmă cu 14 ani. Eram clasa a 8 a când am pășit prima dată în sală. Mi-a plăcut foarte mult, am avut progrese rapide și asta m-a făcut să continui și să îmi doresc tot mai mult de la acest sport.”

„HeyNews.ro: Cum ai ajuns să fii și antrenor de fitness?

ADRIAN RADU: Tot mai multi oameni îmi cereau sfaturi în sală și observam că sfaturile mele chiar îi ajută. Într-o zi m-am gândit că pot ajuta lumea și pot face o carieră din asta. In prima fază, am terminat facultatea de inginerie mecanică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, dar am renunțat după 3 luni la meseria de inginer și am ales să fac ceea ce îmi place. Am continuat cu masterul la educație fizică și sport, am făcut cât mai multe cursuri de specialitate și seminarii.”